הסיפור שלנו
פרנסה תמיד צריך והזוג החליט שזו ההזדמנות להגשים את החלום ולהפוך לחקלאים. המשפחה החלה לטפח גידולי שדה, לגדל עגלים ולפטם אווזים. העסק צמח אט אט, ובשנת 1991 נוסדה חברת "לויתן סחר ומוצרים חקלאיים בע"מ" שהפעילה את אחד המשקים המרכזיים והבולטים ביותר בתחומו בישראל. לאחר יותר מעשרים שנות הצלחה - הגיע משבר שאיים למוטט את משק לויתן. ביום בהיר אחד התעוררו בני הזוג למחזה קשה ובו ראו את כל עמל ידיהם נהרס למול עיניהם. תוך מספר ימים האווזים שגידלו וטיפחו חלו והתפגרו. לאחר זמן מה התברר שבתערובת המזון לאווזים שסופקה, היו רעלנים. הייתה זו מכה קשה שגרמה למשפחה לעזוב את ענף גידול האווזים.

אך רוח היזמות והאהבה לבשר לא מתה ביחד עם האווזים. בערך באותה התקופה השתחרר מהצבא עופר, בנם הבכור של חנה ונתן. הוא חבר לאביו ויחד הקימו השניים עסק חדש לפירוק ושיווק מוצרי עוף ובקר. העסק החדש הצליח במהרה ובעקבות הביקוש הרב החליטה החברה להרחיב את היצע המוצרים שהיא מספקת. ב-1993 נחנך מפעל חדיש ורשימת לקוחות החברה התארכה - בעיקר מסעדות, מעדניות וחנויות המתמחות בבשר. כדי לעמוד בביקוש הצטרף לעשייה העסקית-משפחתית גם הבן איתי, שסיים אז את שירותו הצבאי.

שנה לאחר מכן החליטה המשפחה להוסיף לעסק גם חנות מפעל, כשהחזון הוא לשווק לצרכן הפרטי את אותם מוצרי האיכות בצורה ישירה וללא פערי תיווך. עם קבלת תעודת כשרות רשמית של רבנות המועצה אזורית חוף הכרמל החליטה החברה לשווק את המוצרים תחת שם מותג חדש: "איתן מעדני בשר", השראה מהברכה שנתנו הרבנים לחברה עם קבלת התעודה: "שהכשרות בה תהיה איתנה". ב-2001 חנכה "איתן מעדני בשר" מרכז לוגיסטי, באזור התעשיה גרנות מול קיבוץ גן שמואל, ממנו מופצת עד היום תוצרתה לכל חלקי הארץ. בהמשך הוחלט להתמקד במוצרי פרימיום: נתחי בקר, סטייקים,המבורגרים, קבבים ונקניקיות המבוססים כולם על בשר עגלי Black Angus איכותיים מארגנטינה.

כבר יותר מ-4 עשורים "איתן מעדני בשר" חרטה על דגלה את ערכי האיכות, מקצועיות, סדר, ניקיון ומעל הכל - שירות ללא פשרות! כבר יותר מ-4 עשורים "איתן מעדני בשר" חרטה על דגלה את ערכי האיכות, מקצועיות, סדר, ניקיון ומעל הכל - שירות ללא פשרות! כבר יותר מ-4 עשורים "איתן מעדני בשר" חרטה על דגלה את ערכי האיכות, מקצועיות, סדר, ניקיון ומעל הכל - שירות ללא פשרות!
מה מיוחד בבשר שלנו?
העגלים לא נעים הרבה ולכן השומן נבנה בתוך השרירים בצורה שמזכירה שיש ומכאן המונח בשר משויש (MARBLED MEAT). עכשיו מגיע ה"שוס" האמיתי, תשכחו מכל מה שידעתם עד היום על בשר. בשיטת הגידול Feedlot הבשר רך,טעים,ועסיסי והתוצאה היא שמכל נתח אפשר להכין כמעט הכל ובהצלחה, אפילו נתחים שמתאימים לבישול ארוך,יתאימו לצלייה על האש או לבישול קצר.
שאיפתה של משפחת לויתן לאיכות ולמצוינות לא מסתיימת כאן. בשנת 2019 "איתן מעדני בשר" עשתה היסטוריה והחלה לייבא לראשונה לישראל בשר כשר של עגלי Wagyu"" מחוות הגידול של חברת Barcous & Sons חלוצת גידול עגלי ה-Wagyu בארגנטינה ולספק ללקוחותיה הרבים לראשונה את הבשר המפורסם והמבוקש בעולם.
עגלי ה-Wagyu גדלים בארגנטינה ע"י ד"ר לואיס ברקוס, הוטרינר הראשי לשעבר של ארגנטינה, המתמחה למעלה מעשרים שנה בשיטת הגידול היפנית הידועה באיכות הבשר המשובח שהיא מספקת ובטעם שאין שני לו.
שאלות נפוצות
מהו מנוי ואיך הוא עובד?
שלב ראשון - יש להרכיב את הסל ממוצרים שאתם הייתם רוצים לקבל באופן קבוע. אחרי שסיימתם ללקט את המוצרים, יש ללחוץ על כפתור ״המשך לתשלום״ ומיד תועברו לעמוד ״סל הקניות שלי״ בו תוכלו לסקור את כל המוצרים שהוספתם לסל ולשנות במידת הצורך.
שלב שני - בחירת תדירות, יום ושעה מועדפים לאספקה. שלב שלישי - הזנת פרטי תשלום. לאחר הוספת או בחירת כרטיס אשראי לתשלום, יש ללחוץ על כפתור ״סיום הזמנה״ כאשר לאחר מכן יוצג על המסך אישור שהמנוי נקלט יחד עם פרטי המנוי. החיוב יתבצע לאחר אספקת ההזמנה, בהתאם לתדירות שנבחרה.
עריכת/הקפאת/ביטול מנוי
ישנן שתי דרכים לעריכת ההזמנה: באמצעות מייל אישור ההזמנה מ – postmaster@rexail.co.il המכיל קישור ישיר לעריכת/ביטול ההזמנה (ללא צורך בתהליך התחברות) הנשלח אוטומטית בסיום יצירת ההזמנה.
בעמוד ״המנויים שלי״ (לאחר התחברות). בעמוד זה תוכלו לצפות במנויים שלכם. כדי לערוך/ להקפיא/ לבטל מנוי קיים יש ללחוץ על ״צפיה במנוי״ ולבחור את הפעולה הרצויה.
חוסרים בהזמנת מנוי
חוסרים של פריטים באתר בית העסק יכולים להיגרם מסיבות שונות, לדוגמא: פריט מסוים הגיע והוכרז כלא ראוי לאריזה, או פריט לא בעונה, או מגודל בכמויות קטנות או מכל סיבה אחרת.
אל דאגה! פריטים שקיימים במנוי ולא סופקו בהזמנה עקב חוסרים, לא יחוייבו.
שינוי מועד אספקה חד פעמי
אם ההזמנה מהמנוי כבר נוצרה (יומיים לפני מועד האספקה), שינוי מועד האספקה אפשרי ע"י יצירת קשר עם בית העסק.